Usein kysyttyä

K: Soitanko heti uudelleen, jos taksin numero on varattu?

V: Kun taksitilauksien ruuhka-aikoina joudut puhelujonoon, älä katkaise puhelua ennen kuin siihen vastataan. Uudelleensoitolla menetät paikkasi jonossa ja putoat jonon viimeiseksi. K: Tilaanko taksin soittamalla vai onko nopeampaa ottaa taksi tolpalta?

V: Saat ruuka-aikoina taksin usein nopeammin, kun tilaat sen puhelimella – verrattuna tolpalla jonottamiseen. Soittamalla tilaaminen, voi olla sää huomioon ottaen järkevämpää – voit odottaa taksia huonolta säältä suojassa tilausosoitteessasi. K: Mitä on taksikuitissa näkyvä ”hidas ajo”?

V: ”Hidas ajo” kertyy hitaasta ajosta esim. ruuhkissa, odotuksesta liikennevaloissa, odotuksesta nouto-osoitteessa, ennenkuin asiakas nousee autoon ja varsinaisesta pidempiaikaisesta odotuksesta, jossa taksamittaria ei ole kytkettty varsinaiselle odotustaksalle. Odotustaksa ja ”hidas ajo” ovat kustannukseltaan saman hintaisia. K: Minulla on aamulla meno lentokentälle, saanko varmasti taksin haluamaani aikaan?

V: Voit tilata taksin ennakkoon, jolloin parhaiten varmistat taksin saamisen haluamaasi aikaan. Ennakkotilaus priorisoidaan ensimmäiseksi tilausjonossa.

Kun olet lähdössä tärkeälle matkalle tai jatkoyhteyteen, joka kulkee aikataulun mukaan eikä odota, niin tilaa taksi ajoissa / ennakkoon ja varaa aikaa riittävästi taksin tulemiseen tilausosoitteeseen ja taksimatkaan kohdeosoitteeseesi. Huomioi erityisesti ruuhka- ajat ja huonot keliolosuhteet. Koetamme luonnollisesti varautua ennakkoon tiedossa oleviin kysyntää lisääviin tilanteisiin. Takseillakin on rajallinen palvelukyky. Jos vapaita autoja ei kysyntään nähden juuri tarpeesi hetkellä ole riittävästi, on mahdollista, että taksin tuleminen viivästyy.

Emme valitettavasti voi ottaa vastaan ennakkotilauksia kun on tiedossa pidempiaikainen ruuhka, esim. juhannus, suuri festivaali tai muu musiikkitapahtuma, jossa kysyntä jatkuvasti ylittää tarjonnan ja odotusajat venyvät normaalista poikkeavasti.

Emme vastaa taksin myöhästymisestä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.