Skip to content

Infoa hakijalle

Sinustako taksinkuljettaja?

Haluatko, että työsi olisi mielenkiintoista ja vaihtelevaa asiakaspalvelutyötä, jossa asiakkaat ja maisemat vaihtuvat tiuhaa tahtia? Omaatko kyvyn tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa? Pidätkö hyvillä autoilla ajamisesta? Taksikuljettajan työ koostuu, paitsi viikonlopun juhlijoiden kotiin kuljettamisista, myös koululaisten ja vanhusväestön kanssa toimimisesta.

Taksinkuljettajan ammatti on suurelta osin asiakaspalvelutyötä - auto ja sen ajaminen ovat ainoastaan väline ja keino, jolla asiakkaan siirtymistarve toteutetaan. Sinä ja palvelukykysi ovat iso osa taksin kokonaispalvelu- tuotetta. Matkustajan mukava asiakaspalvelukokemus kuljettajan taholta on asia, jonka asiakas matkasta viimeksi muistaa.

Monella kuljettajaksi hakeutuvalla voi olla tavoitteena taksiyrittäjän ura. Taksiyrittäjyys edellyttää taksilupaa, jonka voi käytännössä saada ainoastaan taksinkuljettajana hankitun työkokemuksen kautta.

Miten saan töitä taksinkuljettajana?

Taksinkuljettajien työmarkkinatilanne on - ainakin isommilla paikkakunnilla - suhteellisen hyvä. Töitä on usein tarjolla päivä- ja yövuoroihin - arkena ja viikonloppuisin. Valmistuttuasi taksinkuljettajaksi voit kirjautua "Ammattisivuilta" kuljettajapörssiimme työnhakijaksi - pian tärppää.

Lisätietoja tulevista koulutuksista voit tiedustella:

Eero Nurminen

puh. 044 576 1935
eero.nurminen@satakunnanaluetaksi.fi

Hyppää rattiin ja aloita kilometrien mittainen uramatka!

Tulosta hakemus tästä

 

s-infoa-kuljettajalle
Scroll To Top